Image description
Image description

 

Image description
Image description
Image description

Μία γουλιά....

.....ένα Πλήρες πρωϊνό

 

".....αφού εμείς οι Έλληνες, αγαπούμε τόσο πολύ τον καφέ, αλλά δεν συνηθίζουμε να τρώμε πρωϊνό, χάνοντας πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και γενικά κάθε τι που θα μας κρατούσε σε φόρμα και θα είχαμε ενέργεια για ολόκληρη τη μέρα, γιατί να μην προσθέταμε βιταμίνες στον καφέ....;;; "

Image description

Πολυβιταμινούχα Ροφήματα καφέ με Σπιρουλίνα.

Μία μοναδική, καινοτόμα ιδέα για ενέργεια και δύναμη όλες τις ώρες της ημέρας.


Spree Ellinikos, ο παραδοσιακός Ελληνικός καφές, τώρα και σε ρόφημα ψιλοκομμένου καφέ κόκκου Arabica, με μεστή γεύση ροφήματος Ελληνικού καφέ με Σπιρουλίνα.


Spree Cafe' De Filtro, σειρά ροφημάτων καφέ Φίλτρου με Σπιρουλίνα. 

Με υπέροχο Άρωμα, γιά μία Απόλυτη Γευστική Εμπειρία Φουντούκι, Καραμέλα ή Απλό, εσείς απλά χαλαρώστε και Απολαύστε κάθε γεύση.


Spree Instant, Ρόφημα Στιγμιαίου καφέ με Σπιρουλίνα.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλά περάστε από το "χαλαρά" στη δράση και χτυπήστε ένα φραπεδάκι ή ένα νες με πολύ ή λίγη ζάχαρη, γιατί αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη συνήθεια πολλών Ελλήνων.


E*Spree*sso, σειρά ροφημάτων καφέ Espresso με Σπιρουλίνα. 

Espresso Ala Creme, με μοναδική κρεμώδη γεύση, ιδανικό για Cappucino Freddo ή Caldo. Κατάλληλο για επαγγελματικές μηχανές.

Espresso Premium Bar, ψιλοαλεσμένος κόκκος Arabica, για την καθημερινή απόλαυση ενός Freddo.

Espresso Special, μίξη ποικιλίας Arabica και Robusta σε ένα μοναδικό συνδιασμό με φρουτώδη επίγευση. Κατάλληλο για οικιακές συσκευές.


Image description